nike air max

GavinBlake
Příspěvky: 3

nike air max

Příspěvek#1 » 28 kvě 2018, 03:06

ÿþNike SB tager nike air max Blazer tilbage til sine rødder for denne nye duo farvelægninger bygget i lærred. Selv om de er opdateret til at være ideel til skateboarding, ser de to Blazer Lows ud som om de kunne være lige ud i 1970'erne takket være de klassiske lærredskonstruktioner i tofarve farvelægninger af hvid / Palm Green og Dark Cayenne / White. De lette og åndbare lærredkonstruktioner ankommer lige i god tid til foråret og rammer Nike SB-forhandlere som Premier lige nu.

Har du brug for en ny hoops sko denne sommer? Du vil måske overveje den kommende Jordan Ultra Fly 2 baseret på dets unikke Air Jordan 15 retro-inspirerede design, det dristige trækkraftmønster gemt nedenunder og Nike s Zoom Air i mellemsålen. Ved udseendet af ting tror du aldrig, at det var relateret til sin fremmedlignende forløber i den originale Jordan Ultra Fly, og vi er helt glade for at mærket tog ting helt anderledes og dræbt Kurim overlay-systemet. Denne silhuet er måske ikke for alle, men vi er helt sikkert fans af Jordan Brand, der eksperimenterer med nye æstetik, når det nike sko kommer til deres præstationsmodeller. Tungen, der springer ud, minder om Jordanien 15, der netop så en nylig retro sig selv (med sin egen kontrovers, der gav manglen på Zoom Air i forfoden til trods for hvad der blev annonceret på Nike), mens det vævede mønster ses på den første all-white colorway er en smule camoufleret baseret på Jordan 1 Royal nike air inspiration her.

Efter at have hentet næsten alle originalerne, var det rigtige til din skolefarve sidste år, så Nike slår nu Dunk High i den klassiske farveblok igen, men med helt nye farver. Tidligere i ugen så vi en violet støvskygge af lilla ramte silhuetten, og nu ser vi endnu et totonet udseende i Cargo Khaki - eller simpelthen oliven grøn og hvid. Resultatet er et blik der minder om Celtics colorway i grøn og hvid, der faldt et par år tilbage. Dunk fans kan forvente disse snart hos udvalgte Nike Sportswear forhandlere og Nike.

Der er allerede to farveveje i Air Max LD-Zero, der frigiver denne søndag den 26. marts til Air Max Day. Mens disse to farvelægninger skifter mellem monokromatiske nike air huarache tendenser af alle hvide og rene Platinum muligheder for et blankt lærred af den gamle skole, møder ny skolesilhouette, ser vi i dag et kig på noget lidt mere levende takket være pastell æstetik af Nike Air Max LD -Zero Pearl Pink, også tilgængelig fra udvalgte sportsgrene denne søndag i en kvinders eksklusive størrelse løb. Nike Air Max LD-Zero tager den klassiske LD-1000-løbemodel, en ikonisk løbemodel, der er foretrukket af Hiroshi Fujiwara, med en overdimensioneret vintage Swoosh på sidepanelet og opdaterer ydersålen med, hvad der var de seneste fremskridt inden for Air Max teknologi før Nike VaporMax blev introduceret til verden. Denne perlerosa udgave øger livsstilens troværdighed takket være en perfekt lyserød hele vejen igennem, der endda oversætter til fuldlængde Max Air vinduet.

Michael Jordan s anden signatur silhuet er måske den mest forbløffende af hans første parti Nikes. Måske har det at gøre med skaderne, der begrænser sin on-court tid med modellen eller den mærkelige mangel på både Swoosh og Jumpman branding for ikke rigtig at give paret en identitet. Uanset om det er dejligt at se, at Jordan Brand har opdaget noget mere glemt historie om Jordan 2 med udgivelsen af Air Jordan 2 UNC Alumni senere i sommer. Parret kombinerer både Chicago og North Carolina kapitler af Michael Jordan s historiske karriere gennem traditionelle Bulls accenter blander med et Tar Heels tema Carolina Blue hæl panel. Datoen på bagsiden markerer dagen for det historiske UNC vs UCLA alumni spil på Pauley Pavilion i Los Angeles, Californien. Interessant nok havde Michael Jordan faktisk dette par som nike free en af hans første PE'er endnu tidligere end denne dato antyder den 18. januar 1986 under Carolina Pro Alumni basketball spillet. Du kan læse mere om den alternative historie han har ...

Det er alt godt, hvis du har gået glip af ACRONYM Presto-collaben, fordi Nike Sportswear har nogle trøstepriser i form af de seneste Air Presto Mid Utility-udgivelser. Vi forestillede to kommende farvebaner i sidste uge, og det ligner en tredje ACRONYM-esque version af midten. Presto er også på vej i sort og obsidian. Alle tre begynder at Obrázek slippe i morgen på udvalgte Nike Sportswear forhandlere, herunder Bodega.


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

cron

Přihlásit se  •  Registrovat