adidas yeezy

Atwood Becher
Příspěvky: 3

adidas yeezy

Příspěvek#1 » 15 led 2019, 08:49

BAPE x adidas Dame 4 kollektionen udgives i denne weekend, og adidas tubular shadow Damian Lillards fjerde signatursko er nærmere kigget i det grønne camo-tema. Denne iteration af basketball sneaker indeholder grundlæggende BAPE s signatur haj ansigt logo med tænder markeringer ses på mellemsål og øjne placeret på tæerne, efterfulgt af specielle detaljer som et tiger logo på hælen og dual branding på indlægssåler for at fuldføre temaet Alt i alt. For $ 150, se efter denne farveway og BAPE x adidas Dame 4 pakken under All-Star Weekend den 16. februar på 747 Warehouse i LA, og derefter online den 17. februar. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Midfoot riller huser en stabilitetsplade for at forstærke vridningskontrollen, mens silhuettens hæltæller sikrer holdbarhed og balance. KONTROLLER DEN en af James 'foretrukne funktioner i Harden Vol. 1, gik designteamet tilbage til laboratoriet med avanceret generativ software til udvikling af Harden Vol. 2 trækkraftmønster. Afledt af test og data kortlægning af James 'on-court bevægelser blev der skabt et trækkraftmønster for at variere tætheder på tværs af ydersålen og fokusere på Hardens nøglesoner for at ændre retning. COLORWAYSVISIONadidas Running går alle hvidt med deres nye kollektion, der omfatter fire adidas handball spezial forskellige silhuetter, der alle rocker det samme uberørte look.Kendt som adidas Undye Pack, inkluderer denne rene kollektion adidas Ultra Boost All Terrain ($ 240), Adidas Ultra Boost Laceless ($ 200) , adidas Ultra Boost X ($ 180) og adidas AlphaBOUNCE Beyond ($ 120).

Begge par afsluttes derefter med rød gummi ydersål for at færdiggøre Red Carpet-temaet. Se efter adidas EQT Support 93/17 Red Carpet Pack at frigive hos adidas iniki udvalgte adidas forhandlere den 1. marts for en pris på $ 180. Ovenfor får du en Først kig på den kommende adidas x Raf Simons Ozweego 3 Burgund. Denne nye farvevej af modellen er klædt i en tonal øvre lavet i nuancer af Rød og Burgund. Standout design funktioner omfatter laklæder øvre parret op med lærred paneler. De gennemsigtige accenter på boblen rammer placeret på kvartpanelet og tungen, tonal adipren midsoles og snørebånd og den svarte gummisål. Intet ord endnu, når de kommer til at falde, men se efter dem at gøre det i de kommende uger. Sej eller ej?

Kontrast til udseendet er en ren hvid Boost mellemsål og sort gummi ydersål for at færdiggøre designet helt. Retailing for $ 180, se efter denne adidas Ultra Boost 4.0 i mænds s og kvinder adidas pure boost s størrelser hos adidas butikker i dag. Lad det altid være låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Adidas har besluttet at give adidas Crazy 1 ADV en helt ny moderne makeover. Den klassiske adidas basketball sneaker grøfter sin oprindelige øvre og erstatter den med en, der består af en Primeknit-infused soklignende design. Skoens hovedtræk omfatter en superstrenget ankelkrave, understøttende striber på den øvre for maksimal låsestøtte og en ruskind patch på hælen, der kan fordoble som en trækfane. Udført i en Triple White-finish kan adidas Crazy 1 ADV Sock Primeknit nu findes hos udvalgte forhandlere for $ 140. Tanker om den nye adidas Crazy 1 ADV Sock Primeknit?

Her får vi et første kig på Bristol Studio x adidas Crazy BYW i to forskellige farvelægninger af havregryn og sort. Inspireret af Bristol Studio grundlægger, Luke Tadashi s kærlighed til basketball, har hver sko en premium konstruktion på den øverste, der består af læder og ruskind. Yderligere funktioner omfatter blonder toggles, co-branding, boost soles og gennemskinnelige gummi outsoles.Le til Bristol Studio x adidas Crazy BYW Collection at frigive på All-Star Weekend (februar 15-18) på udvalgte adidas Consortium forhandlere i Los Angeles. Hvert par vil sælge til $ 200.adidas signatur atlet Damian Lillard er kommet sammen med ikonisk japansk streetwear mærke BAPE for at frigive tre specielle samarbejdsvandveje af adidas Dame 4.Born fra en gensidig ønske om at reimagine basketball fodtøj og co-create med dem, der inspirerer os fra sport, mode og underholdning, adidas og bape slog sammen for at smelte streetwear og court-stil gennem linsen til et af spillets mest elite kreative point vagter.

Arrangementet repræsenterer det ultimative skæringspunkt for sport og kultur og belønner det bedste af adidas på ét sted. 747 Warehouse åbner sine porte fredag den 16. februar klokken 14:00 og igen på lørdag den adidas yeezy 17. februar kl. 12.00. Fortsæt afstemt, da flere meddelelser skal komme. Registrér nu hos adidas / us / 747WarehouseSt for opdateringer på billetter, kunstnerens line-up og produktudgivelser. Hent ovenfor er den kommende adidas Dame DOLLA, Damin Lillard s nye lifestyle signatur sneakers. Sagde at være inspireret af hans rappermoniker, adidas Dame D.O.L.L.A. vil gøre sin debut i to forskellige farvebaner Heather Grey og Light Tan. Adidas Dame D.O.L.L.A. efterligner det overordnede design af adidas Dame 4. Det kommer med Bounce tech på sålen, men den overordnede design og følelse af Obrázek skoens øverste synes at være meget mere tilbagelænet og afslappet.


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti

cron

Přihlásit se  •  Registrovat