adidas stan smith

Marguerite Jasper
Příspěvky: 3

adidas stan smith

Příspěvek#1 » 05 led 2019, 08:01

ÿþAdidas Ultra Boost 4.0 er en ny version adidas originals af den populære stil, og det får en anden iteration af Oreo-temaet til at gå med det opdaterede design. Primeknit øvre er stort set dækket af specklet sort og hvid farvelægning, mens tonal hvid tre stripe lacing bur system, sort hæl tæller, mørk grå Boost mellemsål og sort gummi ydersål kompletterer designet helt. Retailing for $ 180, se efter adidas Ultra Boost 4.0 Oreo hos udvalgte adidas butikker og online i foråret 2018. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneaker nyheder og udgivelsesdatoer.

Adidas Arkyn er kendetegnet ved sit unikke snørsystem, der består af tre øjenlåg pr. Side, hvoraf en af dem strækker sig helt ned til skoenes forstærkningssåle. Andre funktioner omfatter mesh øvre, soklignende design, læder tungen mærke, den syntetiske Three Stripes branding, pull tab på hælen og gummi ydersål. Sagt at være frigivelse den 4. april som en kvinder s eksklusive, hvor mange af Du glæder dig til adidas Arkyn? Som du ved ved nu, er adidas Yung-1 silhuet en del af den kommende Dragon Ball Z x adidas colllaboration. Udover det Frieza-inspirerede tema, planlægger adidas også at frigive ikke-samarbejdsvillige GR-versioner af den nye retro-inspirerede adidas superstar model. Adidas Yung-1 bruger adidas Falcon Dorf-øvre fra slutningen af en helt hvid / creme finish. '90'erne og moderniserer det ved at placere det oven på en ny sål enhed.

Ikke meget anden info om dette nye design har udgivelser, men skuddene på modelskoen, som den øverste er konstrueret ud af en kombination af mesh, læder, ruskind og lærred. Ingen udgivelsesinfo endnu, men hold dig adidas fodboldstøvler indstillet, da mere info begynder at overflade. All-White sneaker sæson er hurtigt nærmer sig. Når det er sagt, tag et kig på den lettilgængelige adidas EQT Support RF Primeknit Triple White. Udført i hvid fra top til bund, har denne moderne iteration af EQT Support en endelt Primeknit sok øverst sammenkoblet med den ekstra bløde strikkede ribb rundt om kraven. Designet er færdigt med en hvid mellemsål, tre striber nylon branding på sidepaneler og en gummi ydersål alle gjort i en tonal White. Prissat til $ 160, se efter adidas EQT Support RF Primeknit Triple White hos udvalgte forhandlere i dag.

Tonalt design op i bunden strækker sig på snørebånd og inderside. Minimal kontrast er lavet ved hjælp af hvid på områder som hælfligen, tunge tag og gummisålen. Ingen nøjagtig udgivelsesdato endnu, men vi forventer, adidas stan smith at Pharrell x adidas Tennis Hu Linen falder i februar måned til detailsalgspris på $ 130. Fans af Pharrell x adidas Tennis Hu, føler du dette par? Beklager at passere på den meget kontroversielle adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner? Ingen bekymringer, det ser ud til at du får en ny chance i den nærmeste fremtid. Ifølge Yeezy Mafia siges skoen at være genopfyldning globalt i den nærmeste fremtid. Intet ord endnu, når skoene frigives, men forventes mere frigivelsesinformation inden for kort tid. Den stilfulde løber har en grå og sort overdel, der er detaljeret med grønne og orange accenter, der hviler på toppen af en offwhite mellemsål indkapslet med boostestødning og en sort gummi ydersål. Hvem søger at hente et par denne gang?

Adidas Ultra Boost Laceless er en ny stil, der lavede sin debut denne sommer, og designet kommer i en oreo-inspireret farvevej bestående af Sort / Grå / Hvide nuancer. Den primekniske øvre er stort set dækket i de hvide og sorte nuancer, mens designet er detaljeret med en ribbet tekstur på midtfoden, der er hvor de traditionelle snørebånd findes. En soklignende krave, sort Boost mellemsål og matte hæl tæller fuldender det slanke design helt. For $ 200, se efter denne adidas Ultra Boost Laceless hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Hold altid den låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakers nyheder og udgivelsesdatoer. Streetwear boutique JUICE står sammen med adidas for at producere en ny iteration af mærket s nyeste adidas NMD silhuet, adidas NMD Racer.

Adidas Copa 18+ TR Premium er konstrueret ud fra premium nubuck hele hele den øvre med præget tre striber branding på sidepaneler. Yderligere detaljer inkluderer en Primeknit krave, der ombryder foden, en kompression indre sok, en foldet tunge, metal blonder tips og en Boost midsole. Se adidas gazelle begge par til at frigive 19. januar (i morgen) til en pris på $ 160 på udvalgte adidas retailers.adidas Skateboarding faldt for nylig deres helt nye adidas City Cup model. For at holde momentet i den nye model igangværende, har de spildt ingen tid i at lancere nye specialfarveveje af modellen. City Cup inficerer de tre striber footsport arv og moderne æstetik til at skabe en helt ny skatesko, strømlinet og sandt til klassikerne. Debutering hos specialforhandlere i en suede øvre suppleret af en klassisk gummi ydersål, City Cup er Obrázek en tunge skøjtesko, men er slanket og forstærket for holdbarhed.


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

cron

Přihlásit se  •  Registrovat