Stránka 1 z 1

adidas boost

Napsal: 26 čer 2018, 06:13
od LawrenceWyatt
Rrtained vinst har odlats från motsvarande adidas shoes period i fjols 7 miljoner euro till 18 miljoner euro. Ökningen till stor del gynnades av Kina, Ryssland och Nordamerika gynnsamma prestationer. Heller hävdar att 50% av Adidas Abp: s försäljningsökning kommer att härstamma från ovan nämnda marknader och den kinesiska marknadsförsäljningen kommer att vara särskilt betydande. Adidas öppnade 1175 delkontor i Kina förra året.

Colin Currie, som är regionchefen för Adidas Group i Greater China, sade: "Adidas har skapat en bra miljö för utveckling i Kina, och samtidigt som vi erbjuder de senaste Adidas sportkläderna har vi försökt vårt bästa att låta detaljhandeln butikerna behåller en naturlig kondition. Trots den höga osäkerheten i adidas superstar dam de globala konjunkturutsikterna, men tack vare koncernens höga exponeringsgrad och detaljhandelns framtida expansion på snabbväxande tillväxtmarknader, kommer försäljningsföretagens utveckling att gynnas positivt. Adidas utvidgning i Den kinesiska marknaden kommer att inneha en betydande dryck av inhemska adidas boost varumärkenes marknad.

Tidigare förklarade Nike och Adidas varandra för att de skulle förstora den andra och tredje tiermarknadens butikskonstruktion och planerade att lansera produkter som ligger mer nära andra och tredje tiermarknadspriset, därför är deras spjutspets direkt i inhemsk sport varumärkenes huvudmarknad. Uppgifterna visar att de inhemska varumärkenas intäkter i små och medelstora städer tar upp 70% till 80% av deras allmänna intäkter. Adidas Cool Breeze Caterpillar spårskor visas på marknaden.

Clima Cool 360 adidas flux grader permeabel teknik är det bästa sättet att lösa dessa problem. Det kan minska fuktigheten och temperaturen i skor med effekt, minska händelserna av skada och inflammation och förlänga fortsättningen av sport. Adidas Clima Cool Rides extrema, fritt sålsystem är inte bara stabilt utan också flexibelt med andningsförmåga, vilket är det roligaste för att köra älskare. Och med Adidas coola briskorridorskor med matchande färger som är som färsk frukt är starten på en bra dag.

Det sägs att detta är Adidas första par un-seamed sportskor i världen. Med tanke på konstruktionsstrukturen har den ingen kopplingsled, du kan säga att den är helt osynlig. Som vi vet är det konventionella rörelseskofot att använda några få bitar av olika typer adidas tubular av råmaterial genom den gemensamma anslutningssömmen tillsammans och då kommer produktionen ut. Så Adidas tänkte använda sticka digital teknik för att producera löparskor som tillhör skapelsen, och det ger också evangeliet till idrottare eller sportentusiaster.

Denna typ av skor är både ojämn anslutning och speciellt mjuk och har mycket styvhet att fästa upp fotspåren, och intensiteten hos skorna kommer från fint stickat garn, sedan har garnet bra flexibilitet och tillräckligt intensiv. Maskintyget har bra luftpermeabilitet. Denna typ av oförsonlig, icke-sömnadsteknisk layout bestämmer att sammansättningen av löpande skor också äger oföränderlig kvalitet. [img]https://www.subclubs.se/images/skor/{keyword-620lhs.jpg[/img] N Nästa löparskor bärbarhet gör löparna en mysig och lämplig känsla.